ANTALYA / SERİK - Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulu

Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulu

Karadayı Mahallesi Avcı Küme Evleri No52 SERİK
Vizyon
Geleceğe huzur ve güvenle bakabilen, yaşadığı topluma faydalı bireyler yetiştiren örnek bir okul olmaktır. TEMEL DEĞERLERİMİZ 1) Milli ve Manevi değerleri gözeten öğrenciler yetiştiririz. 2) Mükemmelliğin ve sürekli gelişimin önemine inanırız. 3) Yaratıcılık ve Yenilikçilik anlayışının önemine inanırız. 4) Güçlü iletişim bağları olan öğrenciler yetiştiririz. 5) Çözüm odaklı yönetim anlayışını benimseriz. 6) Sosyal Sorumluluk bilinci olan bireylerin topluma kazandırılması gerektiğine inanırız. 7)İnsana saygı ve güven duyarız. 8)Eğitimde fırsat eşitliğinin önemine inanırız. 9) Kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanırız. 10) Görev ve sorumluluk bilinci olan bireyleri topluma kazandırırız
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve yüceltmek için çalışan, Atatürk ilke ve inkılaplarına; milli ve manevi değerlere bağlı; kendine, ailesine, ülkesine, tarihe ve tüm insanlığa karşı sorumluluğun bilincinde, kendini anlatabilen, işini en iyi şekilde yapan bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuzdan 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 1 Fen Lisesi 1 sınavla öğrenci alan Anadolu Lisesi yerleştirilmesi gerçekleşmiştir. 2012 yılında 2 Fen lisesi 3 Anadolu Öğretmen lisesi 9 Anadolu Lisesi 1 Sağlık Meslek Lisesi 11 Diğer Meslek Liseleri olmak üzere sınavla toplam 26 öğrenci liselere yerleşmiştir. Bu Karadayı ilköğretim Okulu Tarihinin en büyük başarısıdır. Karadayı Ortaokulu´ndan 2013 yılında 2 Fen lisesi 3 Anadolu Öğretmen lisesi 9 Anadolu Lisesi 1 Sağlık Meslek Lisesi 11 Diğer Meslek Liseleri olmak üzere sınavla toplam 26 öğrenci liselere yerleşmiştir. Bu Karadayı Ortaokulu Tarihinin en büyük başarısıdır.
08:30/15:30
Düzenli şekilde saatte 2 Sefer Şehiriçi Dolmuş bulunmaktadır.
Karadayı Mah.Avcılar Küme Evleri Mekii No:52/1 SERİK-ANTALYA
Antalya/Serik/Karadayı Beldesi 5 km
Tübitak 4006 Bilim fuarına katıldık.
e Twinning ve Erasmus plus çalışmaları yürütülmektedir.